Arnhem is mijn stad omdat het de plek is waar ik me thuis voel en met trots over praat tegen vrienden en kennissen van buiten de stad. Arnhem is een prachtige diverse stad; zowel qua mensen als qua natuur en cultuur. Als kind ging ik al vaak met mijn ouders naar de Veluwe of Park Westerveld. Of we gingen in het weekend naar stadsboerderij Presikhaaf, een van de musea of gewoon voetballen in de Laar. Als geboren en getogen Arnhemmer, blijf ik het een eer en belangrijke verantwoordelijkheid vinden om raadslid te zijn. Ik ga daarom graag weer vier jaar aan de slag voor Arnhem!

Ik ben raadslid voor GroenLinks omdat ik ben opgegroeid met liefde voor de natuur. We hebben als samenleving de taak het groene karakter van Arnhem te behouden, zelfs te versterken. Ook omdat het essentieel is voor een gezonde aarde en een gezonde samenleving. Als kind zag ik, zoals helaas nu nog steeds, allerlei kinderen in armoede die daardoor allerlei dingen niet makkelijk konden doen die anderen wel konden. Of mensen die om hun huidskleur niet de kansen kregen die ze verdienden. Dit moet veranderen. GroenLinkse politiek is daarom meer dan ooit nodig.

“ Ik wil een eerlijke kans voor iedereen, dat alle Arnhemmers kunnen meedoen en dat we werken aan een gezonde toekomst: schone lucht en schone energie. ”

Mark Coenders Fractievoorzitter

Wat ik wil veranderen is de nog steeds een groeiende tweedeling tussen arm en rijk in Arnhem en we doen nog te weinig aan het verduurzamen van onze stad. We kunnen niet wachten, de komende jaren is het tijd voor actie. Ik wil een eerlijke kans voor iedereen, dat alle Arnhemmers kunnen meedoen en dat we werken aan een gezonde toekomst: schone lucht en schone energie. En dat Arnhem een stad is waar we niet tegen elkaar schreeuwen, maar met elkaar praten. Met een politiek die luistert.

Portefeuilles

  • Algemene zaken
  • Armoede
  • Financiën
  • Integriteit
  • Inclusie
  • Project Stadsblokken-Meinerswijk