Inmiddels ben ik 9 jaar raadslid en heb ik geleerd hoe belangrijk het is om samen met zoveel mogelijk andere partijen tot oplossingen te komen. Als fractievoorzitter stop ik dan ook tijd in het onderhouden van contacten met andere fractievoorzitters, zowel uit de coalitie als de oppositie. Ik begrijp nu beter wat voor andere partijen belangrijk is en ik probeer er zoveel mogelijk samen uit te komen.

Een voorbeeld hiervan is Nationaal Programma Arnhem Oost. Dit is een unieke aanpak die, met steun van veel partijen en de landelijke overheid, wordt uitgevoerd om de tweedeling in Arnhem tegen te gaan. Zonder de geweldige inzet van Presikhaaf University, AM Support en andere maatschappelijke organisaties en actieve Arnhemmers zou dit programma niet kunnen slagen. 

De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om GroenLinks de grootste partij te maken. Ik ben dan ook heel trots op ons progressieve en groene coalitieakkoord, waarmee we veel van onze idealen kunnen verwezenlijken. We staan nu voor de uitdaging om de groei van de stad in goede banen te leiden zodat Arnhem voor iedereen een prettige stad wordt en blijft. We willen een groene stad die voorbereid is op de klimaatverandering, dus we zullen creatieve oplossingen moeten bedenken. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dat samen met alle Arnhemmers kunnen.”