Pizza & Politiek Informatieavond

Wil jij GroenLinks vertegenwoordigen in de gemeenteraad van Arnhem? Dinsdag 27 juni is het zover. Dan vind de Pizza&Politiek informatieavond plaats. Deze avond is bedoeld voor iedereen die erover denkt zich kandidaat te stellen voor GroenLinks als raadslid voor de aankomende raadsperiode.

Om 18:15 uur starten we met pizza (er wordt rekening gehouden met vegetariƫrs, pizza is gratis). Tijdens de pizza krijg je eerst een inleiding over het werk als gemeenteraadslid. Hoe komen de vele beslissingen tot stand? Wat is de rol van een raadslid hierin? Hoe verloopt de communicatie tussen burgers en raadsleden? Deze en vele andere vragen komen aan bod. Vervolgens geeft de kandidatencommissie een toelichting over de aanmelding- en selectieprocedure.

Daarna volgt een speeddatesessie met de huidige fractieleden. Hierbij is de gelegenheid om vragen te stellen zoals hoeveel tijd het raadswerk eigenlijk kost? En wat moet je hiervoor kunnen?

Meld je aan via fractie@groenlinksarnhem.nl zodat we weten hoeveel pizza we moeten bestellen.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 21 maart 2018. Solliciteren als raadslid kan nog tot 15 augustus 2017. Kijk voor meer informatie hier.

Graag tot dan!

Programma:
Vanaf 18:00 uur - Inloop
18:15 - 19.00 uur - Pizza + uitleg gemeenteraad en procedure kandidaatstelling.
19.00 - 20.00 uur - Speeddatesessie huidige raadsleden.

Locatie: Campagnepand GroenLinks, Klarestraat 31, Arnhem.