GroenLinks Arnhem is een actieve afdeling. Het bestuur en campagneteam organiseren van allerlei activiteiten. Van debatten tot een parkbezoeken, van trainingen tot wijkavonden in verschillende wijken. Er is genoeg te doen!

Wij kunnen altijd hulp gebruiken, zin om mee te helpen? Doe mee en kijk waar jou interesses liggen!

Vacatures

Vind alle openstaande vacatures op deze pagina!

Campagnes: doe je mee?

GroenLinks Arnhem gaat regelmatig in gesprek met Arnhemmers. Met veel vrijwilligers gaan we in een wijk in Arnhem langs de deuren. Doe je mee? Stuur dan een mailtje naar bestuur@groenlinksarnhem.nl.

De 23

"De 23" van GroenLinks Arnhem; een initiatief om kennis en enthousiaste GroenLinks-leden te bundelen, met als doel om van onderaf de stad een stukje mooier te maken. Wil je je groene en linkse energie met ons delen? Wil je gebruik maken van de netwerken van andere GroenLinksers om je idealen handen en voeten te geven? Sluit je aan bij "De 23"! Je leest er hier meer over.

De afdeling

GroenLinks Arnhem organiseert diverse activiteiten. In de agenda staan de activiteiten die de komende maanden gaan plaatsvinden. Via Twitter en Facebook proberen we jullie ook zoveel mogelijk op de hoogte te houden van alle activiteiten. Heb je vragen of wil je je opgeven voor een bepaalde activiteit? Mail ons!

Meedenken met de fractie

Wil je meedenken met de fractie over een specifiek thema of probleem?  Mail één van onze fractieleden

Word actief bij DWARS Gelderland!

DWARS is de jongerenorganisatie van GroenLinks. Als onafhankelijk onderdeel van GroenLinks Arnhem richt DWARS Arnhem zich op de jonge generatie van Arnhem. Kijk op hun Facebook-pagina wat ze allemaal doen en wanneer er activiteiten zijn.  

Wil je iets doen, maar je weet nog niet wat? Neem dan eens een kijkje op de site van DWARS en DWARS Gelderland

Weinig tijd?

Je kunt met weinig tijd al veel doen:

  1. Like onze pagina op Facebook
  2. Volg ons op Twitter
  3. Werf een lid of neem iemand eens mee naar activiteit
  4. Plaats een opmerking onder onze Instagram foto's
  5. Nodig je vrienden uit onze Facebook pagina te liken
  6. Retweet onze tweets