Arnhem is mijn thuis, een stad met veel geschiedenis waarbij culturen samen komen. Ik denk aan onze vernieuwde binnenstad aangrenzend met groene parken en voorzieningen. Een warme plek met ruimte voor iedereen die hier komt en gaat zal Arnhem doen herinneren als een leuke en gezellige stad. Volop kansen en mogelijkheden voor zowel studenten en ondernemers die zich hier met elkaar kunnen verbinden.

Ik vind het belangrijk dat economische ontwikkeling mogelijk is en dat dit ten goede komt van zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik geef graag gehoor aan de problemen en zorgen binnen de wijken en vanuit het bedrijfsleven.

“ "Ik ben van het waarnemen, luisteren en doen!" ”

Özgür Dayioglu

In mijn rol als tijdelijk raadslid zal ik op verkenning uitgaan wat er nodig is om Arnhem te kunnen verbeteren voor jong en oud. Ik ben van het waarnemen, luisteren en doen! Binnen veel bijstandsgezinnen wachten altijd nog veel kinderen op ondersteuning en hebben de ouders het op financieel draagvlak erg moeilijk. Ditzelfde geldt ook voor de middeninkomens waar huurkosten en zorgkosten zwaar drukken op de portemonnee. Het is niet een thema wat vandaag of morgen is opgelost, hiervoor is betere politieke samenwerking voor nodig. Kom juist nu in beweging, want we gaan het anders doen.