“ Als ik om me heen kijk bij activiteiten, dan zie ik passie, gedrevenheid en mensen die een verschil willen maken. ”

Sommigen van jullie hebben me misschien al wel eens gezien bij een van de activiteiten, maar voor anderen zal ik nog niet bekend zijn. lk ben Margreet, 29 jaar oud, en ik wil mij inzetten voor mijn stad, waar ik het grootste deel van mijn leven heb gewoond, en hoe beter dan met een club superenthousiaste mensen met hart voor de maatschappij, hun medemens en de natuur.

Als ik om me heen kijk bij activiteiten, dan zie ik passie, gedrevenheid en mensen die een verschil willen maken. En ik geloof van harte dat we samen ook een verschil kunnen maken.Van huis uit ben ik filosoof en afgelopen jaar heb ik ook mijn onderwijsbevoegdheid gehaald. Op het moment ben ik echter werkzaam bij verschillende gemeentes, op verschillende opdrachten, vanuit een traineeship gericht op de publieke sector.

Wat ik hoop mee te brengen is een frisse blik, nieuwe ideeën, maar vooral ook veel enthousiasme en een groen hart. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in: wandelen op de Posbank, zwemmen in open water, of gewoon lekker picknicken in Sonsbeek. lk zou al die prachtige natuur dan ook graag behouden zien, zodat iedereen er van kan blijven genieten. En samen, samen krijgen we dat voor elkaar.

Margreet_Koetzier_Pers.jpg
Ruud de Jong (Rawdee photography)