Samen tot nieuwe inzichten komen. Met mede-inwoners van Arnhem in gesprek. Dwars door hokjes en de waan van de dag heen. Dat is waar ik me voor inzet bij Groenlinks Arnhem. Samen met De 23, een groep betrokken Arnhemers, organiseren we Arnhemse Stadsgesprekken. Met en voor de stad. Wil je meedoen of heb je ideeën? Neem vooral contact op!

Mijn naam is Jorian Bakker en ik zet me graag in voor deze mooie gemeente met al haar diversiteit en uitersten. Verder neem ik mee: een passie voor natuur, een positief kritische houding en praktische instelling. Ik ben aardwetenschapper van opleiding en werkzaam in de energietransitie. Ik lees graag en laat me inspireren door nieuwe (of oude) ideeën. Verder ben ik enthousiast klimmer, alpinist en hardloper. Wil je eens van gedachten wisselen over waterstof en lokale energiesystemen, de rol van markt en overheid, of misschien wel nieuwe expeditieplannen? De koffie staat klaar!

Ik wil in de gemeenteraad om de stad groen en duurzaam te maken. Dat wil ik niet voor, maar mét Arnhemmers doen. Een groene stad. Waar de kleine portemonnee van de energietransitie profiteert. Waar de fietser voorrang heeft. Waar de gapende kloof tussen rijk en arm gedicht is. Waar eenzaamheid serieus genomen wordt en waar we polarisatie ontkrachten. We moeten niet over maar met elkaar in gesprek. Samen. Want de stad, die is van ons allemaal.