Iedereen is welkom in het campagnepand van GroenLinks

Een campagnepand voor iedereen. Cathelijne Bouwkamp, kandidaat Tweede Kamerlid en fractievoorzitter van GroenLinks Arnhem opende vrijdagavond 3 februari het campagnepand aan de Klarestraat 31. De Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart komen steeds dichterbij. Cathelijne: 'We voeren intensief campagne. Daarbij past dit campagnepand: het bruisende hart van onze campagne voor verandering. Wij kiezen voor hoop en optimisme, want het kan anders. Dat is wat waar wij voor staan.'Een campagnepand voor iedereen. 

Cathelijne Bouwkamp, kandidaat Tweede Kamerlid en fractievoorzitter van GroenLinks Arnhem opende vrijdagavond 3 februari het campagnepand aan de Klarestraat 31. De Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart komen steeds dichterbij. Cathelijne: 'We voeren intensief campagne. Daarbij past dit campagnepand: het bruisende hart van onze campagne voor verandering. Wij kiezen voor hoop en optimisme, want het kan anders. Dat is wat waar wij voor staan.'

In het druk bezochte pand met beslagen ruiten sprak ook campagneleider Wierín Moerlie. 'Het pand is niet alleen een ontmoetingsplek voor de vele vrijwilligers en sympathisanten van GroenLinks Arnhem, maar ook een plek voor interessante meetings voor iedere geïnteresseerde Arnhemmer'. Hij gaf een toelichting op de campagne en de doelen.

Meer informatie over de activiteiten staat op www.arnhem.groenlinks.nl/agenda. Op de hoogte blijven van de campagne? Meld je dan aan voor de campagnenieuwsbrief en stuur een e-mail naar campagne@groenlinksarnhem.nl.

Meedoen aan de campagne voor verandering?

Wil je ook GroenLinks ondersteunen? Kom erbij. Laat het ons weten via: www.groenlinks.nl/doemee en we nemen snel contact met je op.