Dag Arnhemse GroenLinks leden, 

Vanaf januari 2017 heb ik met veel plezier, nieuwsgierigheid en energie als fractievolger deel uitgemaakt van de fractie in de gemeenteraad. Binnen mijn werkkring heeft zich een mooie kans voorgedaan om in een managementfucntie bij een zorgorganisatie in deze regio te gaan werken. Omdat er door de decentralisaties (de zgn WMO) en mijn functie bij deze zorgorganisatie overlappende thema's en tegengestelde belangen kunnen ontstaan, heb ik besloten om mijn functie als fractievolger per 1 sept 2017 neer te leggen. 

In de periode dat ik deel nam aan de fractie heb ik veel geleerd over het lokale democratische proces, de besluitvorming in de stad. Ik heb van dichtbij mogen ervaren hoe het is om samen met betrokken Raadsleden het debat aan te gaan over thema's die Arnhemmers aangaan, hoe je daar samen uitkomt en hoe het resultaat je de ene keer beter past dan de andere keer.. Lokale politiek is een zeer interessant "spel" en enorm leerzaam om van (zeer) dichtbij mee te maken. Ik kan iedereen aanraden je er in te verdiepen, naar een raadsvergadering te gaan wanneer er zaken op de agenda staan die je aanspreken.

Ik ben Cathelijne, Ria, Mark, Tobias, Roberto en Marie José dankbaar voor de samenwerking in de fractie. En ik ben blij dat een kanjer als Cyriel Prinsen als fractievolger gaat aansluiten bij de fractie!

Hartelijke groet,
Hanspaul Maarseveen