Cathelijne Bouwkamp lijsttrekker GroenLinks Arnhem

De huidige fractievoorzitter van GroenLinks Arnhem, Cathelijne Bouwkamp, zal bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 opnieuw lijsttrekker zijn. De kandidatencommissie is zeer verheugd met de kandidatuur van Bouwkamp en presenteert haar dan ook met trots aan de leden als kandidaat lijsttrekker.

Tineke Strik, fractievoorzitter GroenLinks Eerste Kamer en tevens voorzitter van de kandidatencommissie: “Cathelijne kan GroenLinks in de komende jaren op authentieke wijze voor het voetlicht brengen en resultaten binnenhalen die belangrijk zijn voor de toekomst van de stad. De kracht van Cathelijne is dat ze de verbinding weet te maken met mensen en organisaties in de stad en met de GroenLinks achterban.”

Cathelijne Bouwkamp: “Ik ben enorm trots dat ik wederom als lijsttrekker wordt voorgedragen. GroenLinks Arnhem heeft de afgelopen maanden heel veel campagne gevoerd en ik kijk er naar uit om hier samen met alle vrijwilligers, leden, de fractie en het bestuur mee door te gaan.”

GroenLinks behaalde tijdens de Tweede Kamerverkiezingen een goed resultaat in Arnhem. GroenLinks werd de derde partij van Arnhem. De bestuursvoorzitter Joke van Wensem: “Met de bekendmaking van de nieuwe lijsttrekker zet GroenLinks in Arnhem de eerste stap richting de gemeenteraadsverkiezingen. Na de winst die we behaalden bij de Tweede Kamerverkiezing, zien wij nu dat onze leden en vele sympathisanten staan te trappelen om aan de slag te gaan om deze winst tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 te verzilveren. Wij zijn er klaar voor!”