Het doel van DWARS is om mensen op een gezellige manier kennis te laten maken met politiek. Daarnaast proberen we via contact met GroenLinks, berichten in de media en acties de Nederlandse politiek te beïnvloeden. DWARS Gelderland is de lokale afdeling van DWARS voor de gehele provincie Gelderland.

DWARS Gelderland werkt samen het bestuur en de fracties van GroenLinks in o.a. Arnhem, Nijmegen, Wageningen, Apeldoorn, Zutphen, en Doetinchem, en ook met het provinciale bestuur en de GroenLinks fractie in de Provinciale Staten. Verder werken we nauw samen met DWARS en GroenLinks op landelijk niveau. We organiseren activiteiten door de hele provincie heen waarbij onze leden op een laagdrempelige en gezellige manier bij de politiek betrokken raken.

Daarnaast werken we ook nog samen met de lokale afdelingen van de andere politieke jongerenorganisaties. Het is natuurlijk leuk om met mensen te praten die dingen vanuit een ander perspectief zien en samen organiseren we interessante inhoudelijke activiteiten.

Wil je op de hoogte blijven van wat wij allemaal doen?